Toate donațiile vor fi utilizate exclusiv pentru proiectul „Procesul comuniștilor din România”.

Fiecare leu donat înseamnă mai multe documente de arhivă procesate, mai mulți martori audiați, mai multe acțiuni în cadrul proiectului, mai multă vizibilitate publică.

Lista nominală a donatorilor, persoane fizice sau juridice, indiferent de suma donată, va fi publicată pe site și in volumele care se vor publica la Editura Institutul European pentru fiecare proces (cu excepția celor care nu doresc acest lucru).

Toți donatorii, indiferent de suma donată, vor fi informați periodic cu privire la desfășurarea proiectului și activitățile care urmează și vor fi invitați cu prioritate la toate evenimentele ce vor avea loc în cadrul proiectului, inclusiv la etapele procesului propriu-zis.

În acest scop, vă rugăm ca după ce ați donat să completați formularul din dreapta paginii.

Pentru persoanele juridice care doresc să doneze sume consistente există posibilitatea semnării unor parteneriate sau a declarării drept sponsori oficiali ai proiectului, menționați ca atare în toate locurile și momentele în care se va vorbi despre proiect și pe toate materialele elaborate în cadrul acestuia. Dacă sunteți interesat completați formularul de aici și veți fi contactat de către o persoană autorizată din echipa proiectului.

Lista donatori

Donați direct prin PayPal sau cu un card bancar:

Puteți dona și in conturile deschise la Raiffeisen (sucursala Iași):

EUR: RO78RZBR0000060019883698

LEI: RO86RZBR0000060019882875

După ce ați făcut donația (indiferent pe ce cale), completați formularul de mai jos: