Comunicat de presă: Ședință publică în cadrul ”Procesului comuniștilor din România” pe 11 mai 2019, la Teatrul Național din București

Sâmbătă, 11 mai 2019, începând cu ora 13:00, în Sala Media a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, va avea loc a treia ședință publică din Procesul comuniștilor din România, în cadrul căreia se vor administra noi probe și vor fi audiați martori.

Proiectul ”Procesul comuniștilor din România” este realizat de Universitatea „Petre Andrei” din Iași și Institutul de Studiere a Ideologiilor, în cadrul Programului Centenar al Primăriei Muncipiului Iași.

Partenerii instituționali ai proiectului sunt: Academia Română, Institutul pentru Investigarea Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc, Arhivele Naționale, Fundația Alianța Civică, Asociația Foștilor Deținuți Politici, Institutul Român pentru Evaluare și Strategie, Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Editura Institutul European.
Partenerii media sunt: Realitatea TV, TELE Moldova, Iași TV Life, revista de științe politice „Polis” și revista „Sinteza”.

Detalii pot fi găsite pe site-ul proiectului: www.procesulcomunistilor.ro.

Spot promovare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *